Έχετε ήδη πάρει μέρος στον διαγωνισμό!
x
Παρακαλούμε περιμένετε...

Πώς βλέπουν

Η γάτα; Το ελάφι; Ο Κύκλωπας;

ΔΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
Ταίριαξε τη σωστή όραση με το σωστό «ον»
και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις την οθόνη που ταιριάζει στη δική σου φυσική όραση... τη νέα κυρτή Samsung για την απόλυτη εμπειρία θέασης από κάθε γωνία!
ΞΕΚΙΝΑ
ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
Η ΓΑΡΙΔΑ
Η ΜΥΓΑ
x
Λάθος! Απάντησες ανάποδα σαν τον κάβουρα!
Έχεις όμως κι άλλη ευκαιρία.
x
Λάθος! Κάνε το μάτι σου γαρίδα και ξαναπροσπάθησε.
Σωστά! Η μύγα διαθέτει στερεοσκοπική όραση ή αλλιώς “σύνθετα μάτια”.
ΕΠΟΜΕΝΟ
Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ
Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ
Σωστά! Ο Κύκλωπας είχε μόνο ένα μάτι
και υποθέτουμε πως έβλεπε κάπως έτσι.
ΕΠΟΜΕΝΟ
x
Λάθος! Απάντησες λάθος... όσο πατάει ο ελέφαντας!
Δοκίμασε ξανά!
x
Λάθος! Είσαι βαθιά νυχτωμένος... ξαναπροσπάθησε!
ΤΟ ΕΛΑΦΙ
Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
Η ΚΑΜΗΛΑ
Σωστά! Το ελάφι έχει πολύ δυνατή πλαϊνή όραση,
αλλά δεν βλέπει καλά μπροστά.
ΕΠΟΜΕΝΟ
x
Λάθος! Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος, ότι απάντησες λάθος! Ξανά!
x
Λάθος! Μάλλον δεν έχεις μνήμη καμήλας. Δώσε άλλη απάντηση!
Ο ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ
Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ
Ο ΛΑΓΟΣ
x
Λάθος! Μυθική απάντηση... αλλά λάθος!
Δώσε άλλη!
Σωστά! Ο Κέρβερος ήταν ένας μυθικός σκύλος με 3 κεφάλια και συνεπώς με 6 μάτια.
ΕΠΟΜΕΝΟ
x
Λάθος! Άλλα τα μάτια του λαγού, κι άλλα της... σωστής απάντησης! Ξαναπροσπάθησε!
Η ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ
Ο ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ
Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ
Σωστά! Η σαλαμάνδρα Texas είναι ένα σπάνιο είδος ερπετού που δεν έχει μάτια και δεν βλέπει τίποτα!
ΕΠΟΜΕΝΟ
x
Λάθος! Σαν κρύο ανέκδοτο ήταν αυτή απάντηση. Δώσε τώρα τη σωστή!
x
Λάθος! Παράξενη απάντηση όπως και αυτό το ον. Για δώσε τώρα τη σωστή...
ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ
ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ
x
Λάθος! Κάν’την αμέσως με ελαφρά για τη σωστή απάντηση! Δηλαδή, ξαναπροσπάθησε!
x
Λάθος! Καθάρισε το μυαλό σου και δώσε τώρα τη σωστή απάντηση!
Σωστά! Ο αρουραίος έχει ανεξάρτητη όραση. Έτσι το ένα μάτι του μπορεί να βλέπει ψηλά και το άλλο χαμηλά.
ΕΠΟΜΕΝΟ
Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ
ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓKΟ
Η ΚΑΜΗΛΑ
Σωστά! Η καμηλοπάρδαλη βλέπει τον κόσμο αφ’ υψηλού, αφού φτάνει μέχρι και τα 5,5 μέτρα!
ΕΠΟΜΕΝΟ
x
Λάθος! Περήφανο πουλί, καθόλου περήφανη απάντηση. Προσπάθησε ξανά!
x
Λάθος! Μάλλον δεν έχεις μνήμη καμήλας. Δώσε άλλη απάντηση!
ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΤΟ ΨΑΡΙ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
x
Λάθος! Πήγες σαν το πρόβατο στη λάθος απάντηση. Δοκίμασε ξανά!
x
Λάθος! Μην ψαρώνεις! Συγκεντρώσου και απάντησε σωστά!
Σωστά! Η κυρτή οθόνη ταιριάζει περισσότερο στην ανθρώπινη όραση, καθώς τα άκρα της βρίσκονται πιο κοντά μεταξύ τους, προσομοιάζοντας τη φυσική καμπύλη του ματιού.
ΕΙΔΕΣ; ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

Ποιος βλέπει έτσι;

κάνε κλικ στη σωστή απάντηση

ΔΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
01
02
03
04
05
06
07
08

Ένας μεγάλος τυχερός
κερδίζει τη νέα κυρτή οθόνη Samsung!

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Απόλυτη εμπειρία θέασης από κάθε γωνία, με την οθόνη που
ακολουθεί την φυσική καμπύλη του ανθρώπινου ματιού
Άλλαξε οθόνη. Άλλαξε επίπεδο.

Μπράβο

απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις!

ΔΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
Τώρα που έμαθες πώς είσαι φτιαγμένος από τη φύση να βλέπεις,
μπες στην κλήρωση και... δες σαν άνθρωπος!
Φόρμα συμμετοχής
Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην
κλήρωση για να κερδίσεις τη νέα κυρτή οθόνη Samsung
και να απολαμβάνεις την απόλυτη εμπειρία θέασης που
ταιριάζει στη δική σου φυσική όραση!
Το Όνομά σας είναι υποχρεωτικό.
x
Το Επίθετό σας είναι υποχρεωτικό.
x
Το Τηλέφωνό σας είναι υποχρεωτικό.
x
Το Email σας είναι υποχρεωτικό.
x
Το Email σας δεν είναι σωστό.
x
Πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους.
x

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Samsung Curved Monitor SD 590 C – Δες σαν άνθρωπος

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στη Λ. Κηφισίας αρ. 24Α, ΤΚ 15125 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 213 0163800 (καλούμενη εφεξής «η Διοργανώτρια») με τη συνεργασία της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «McCann Erickson Διαφημιστική A.E.Ε.» (MRM//McCann), (περαιτέρω «Διοργανώτρια») με Α.Φ.Μ. 094414128 (Δ.Ο.Υ Φ.Α.Ε. Αθηνών), η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής (οδός Ύδρας, αρ. 2 και Λεωφόρος Κηφισίας, αρ. 280), (καλούμενη εφεξής η «Διαφημιστική») διοργανώνει προωθητική ενέργεια μέσω του ιστότοπου www.facebook.com (εφεξής «ο Διαγωνισμός»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται από το Διαγωνισμό τα ανίκανα προς δικαιοπραξία πρόσωπα, οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών του Ομίλου της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε σχετίζεται επαγγελματικά με τον εν λόγω Διαγωνισμό. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μία φορά στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται παρακάτω.

Ο κάθε χρήστης που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook (κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτόν των όρων εγγραφής του Facebook).

2. Τρόπος Συμμετοχής / Μηχανισμός Διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός συνίσταται σε δωρεάν συμμετοχή σε κλήρωση, χωρίς να απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος ή η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου.

Η διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω Διαγωνισμό είναι η εξής:

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει (εφεξής ο «Συμμετέχων»), θα πρέπει να επισκεφτεί την εφαρμογή “Δες σαν άνθρωπος” που έχει αναρτήσει η Διοργανώτρια στη σελίδα της στο Facebook, https://www.facebook.com/SamsungGreece. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να απαντήσει σωστά και στις 7 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που του παρουσιάζονται μέσω της εφαρμογής. Έπειτα, καλείται να καταχωρήσει τα στοιχεία του στην ειδική φόρμα (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Email) και αυτόματα καταχωρείται η συμμετοχή του στην κλήρωση.

Κάθε φορά που ο Συμμετέχων απαντά λάθος σε κάποια ερώτηση, σχετικό μήνυμα τον ενημερώνει για το λάθος του και του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει κάποια άλλη απάντηση

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή κάθε Συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό, θα πρέπει, αφού κληθεί να διαβάσει τους όρους του Διαγωνισμού, να δηλώσει ηλεκτρονικά τη συγκατάθεση του κάνοντας κλικ στο σχετικό κουτάκι (tickbox).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Διαφημιστικής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγωγής τυχαίων κωδικών, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο της διαδικασίας, παρουσία της συμβολαιογράφου Αθηνών κας Μαρίνας Σταυριανού (οδός Θεμιστοκλέους αριθμός 23-25, Αθήνα Τ.Κ. 10677, τηλέφωνο 210 3817009). Τα ονόματα/τα Facebook user IDs των νικητών θα αναρτηθούν στη σελίδα www.facebook.com/SamsungGreece.

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους, παρέχοντας ταυτόχρονα τη συναίνεση τους όπως τα προσωπικά στοιχεία που θα καταχωρήσουν στη Φόρμα Συμμετοχής χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια/Διαφημιστική για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, όπως αναλυτικά περιγράφεται κατωτέρω.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και η Διαφημιστική δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δηλώνει.

Το παρόν Πρόγραμμα δεν διενεργείται από το Facebook, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο κυρώνεται ή σχετίζεται με το Facebook. Οι συμμετέχοντες παρέχουν τα στοιχεία τους στις ανωτέρω αναφερόμενες εταιρίες και όχι στο Facebook.

3. Διάρκεια Διαγωνισμού

Το χρονικό διάστημα συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινά 16 Μαρτίου 2015 ώρα 12:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί 6 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. (εφεξής «Διάρκεια»).

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ως άνω ημερομηνίας και ώρας λήξης, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα δεσμεύει τη Διοργανώτρια ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής. Τυχόν υποβληθείσες συμμετοχές μετά την ως άνω ημερομηνία και ώρα λήξης θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν τη Διοργανώτρια ή/και οποιονδήποτε τρίτο.

4. Δώρα Διαγωνισμού / Τρόπος Παραλαβής

Τα δώρα του Διαγωνισμού συνίστανται σε (εφεξής «τα Δώρα»):

Μία (1) κυρτή οθόνη Samsung SD590C 27 ιντσών.

Για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, η οποία θα αναδείξει ένα (1) νικητή, από το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών, ο οποίος θα κερδίσει μία (1) κυρτή οθόνη Samsung SD590C 27 ιντσών. Πλέον της μίας (1) τυχερής συμμετοχής, θα κληρωθούν και τρεις (3) αναπληρωματικοί νικητές.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διαφημιστική για το χρόνο και τρόπο παραλαβής του Δώρου τους μέσω τηλεφώνου μετά τη λήξη της διάρκειας του Διαγωνισμού. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ.), για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση των δώρων. Τυχόν τέλη ή φόροι που αφορούν τη διάθεση του Δώρου βαραίνουν το νικητή. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

Η παραλαβή του Δώρου θα πραγματοποιείται από τους νικητές με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα και ηλικία των νικητών. Οι νικητές δικαιούνται να παραλάβουν το Δώρο του εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, μετά από συνεννόηση με τη Διοργανώτρια/Διαφημιστική. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, αμελήσουν, αδιαφορήσουν, αρνηθούν τα Δώρα, τα οποία δικαιούνται ή καταστεί αδύνατη η επικοινωνία μαζί του για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό τους, χάνουν οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά τους όσον αφορά τα Δώρα αυτά. Στην περίπτωση αυτή, η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να αποκλείσει τα άτομα αυτά και να επικοινωνήσει με άλλους νικητές από τους εγκύρως συμμετέχοντες. Οι νέοι νικητές θα ειδοποιηθούν με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω σχετικά με την παραλαβή των Δώρων από αυτούς. Η διαδικασία που προβλέπεται στην παράγραφο αυτή θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν έγκυροι νικητές και να παραληφθούν τα Δώρα από αυτούς, μέχρι εξαντλήσεως όλων των ονομάτων που έχουν κληρωθεί.

Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής της Διοργανώτριας, η τελευταία δικαιούται να μην προσφέρει στους νικητές τα Δώρα, ούτε εναλλακτικά Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικών Δώρων οποιασδήποτε μορφής και αξίας.

5. Ρητή Δήλωση / Συγκατάθεση / Αποδοχή Συμμετεχόντων

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους, υποχρεούται να μη συμμετάσχει στο Διαγωνισμό. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) την οποία δηλώνουν οι συμμετέχοντες στη φόρμα στοιχείων δεν ανήκει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους,

(β) είναι ενήλικοι ηλικίας ίσης ή άνω των δεκαοκτώ (18) ετών,

(γ) η προσωπικότητά τους, η υγεία ή/και σωματική τους ακεραιότητα δεν προσβάλλεται ούτε βλάπτεται καθ' οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό,

(δ) με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της προσωπικότητας ή δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου,

(ε) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση, Facebook user ID) σύμφωνα με την παράγραφο 9 κατωτέρω ,

(στ) παρέχουν χωρίς αντάλλαγμα τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης των ονομάτων, ή/και των Facebook user IDs, ή/και της εικόνας των νικητών ή/και προβολής της εικόνας και φωνής των νικητών (μέσω τυχόν φωτογραφιών, ηχητικών παραστάσεων και μαγνητοσκοπήσεων) σε οποιοδήποτε μέσο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπος τύπος κλπ) ή/και στο διαδίκτυο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά ιστοσελίδα της Διοργανώτριας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών ή/και της Διαφημιστικής, Youtube κλπ), ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδεικτικά και μη περιοριστικά Facebook, Twitter κλπ), σε δημόσιους χώρους (ενδεικτικά και μη περιοριστικά γήπεδα, δημόσιες εκδηλώσεις κλπ), σε οθόνες σε σημεία πώλησης και σε εσωτερικές παρουσιάσεις, για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών οποτεδήποτε, παγκοσμίως. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες παρέχουν το δικαίωμα χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού (μονταρισμένου ή μη) που τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, της συμμετοχής τους, της κλήρωσης, των απόψεων που τυχόν καταθέσουν οι παρευρισκόμενοι συμμετέχοντες μέσω Facebook ή φωτογραφίας ή video, καθώς και κάθε σχετικού γεγονότος για διαφημιστικούς λόγους, χωρίς την υποχρέωση προηγούμενης ειδοποίησης, ατελώς και χωρίς να συνιστά αυτό προσβολή της προσωπικότητάς τους.

(ζ) Δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή στη Διοργανώτρια ή/και στη Διαφημιστική να έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής του Διαγωνισμού στις βασικές πληροφορίες του profile τους στην πλατφόρμα του Facebook (μέσω αντιστοίχων Facebook permissions) και να επιτρέπουν στην εφαρμογή του Διαγωνισμού, εφόσον το επιθυμούν, την αυτόματη αποστολή μηνυμάτων στο τοίχο του profile τους στη Πλατφόρμα του Facebook.

(θ) Παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί από το Διαγωνισμό για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες όρους συμμετοχής.

6. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Η Διοργανώτρια δύναται - αλλά δεν υποχρεούται - να αποκλείσει από τον Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, μέσων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υποκλοπή κλπ.

Επιπλέον, δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές με περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, δυσφημιστικό, επικίνδυνο, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή εν γένει αντίκειται στις κείμενες διατάξεις ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας.

Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις κάποιου από τους Όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

(β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους ή για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του.

7. Ακύρωση Διαγωνισμού / Τροποποίηση Όρων / Ευθύνη

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο δώρο, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους αυτού ή/και να ματαιώσει το διαγωνισμό, με ανακοίνωση στον Τύπο ή στο Διαδίκτυο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί ο διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια / Διαφημιστική για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τον Διαγωνισμό ή την ακύρωσή του.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στη φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στη διαδικτυακή σελίδα www.facebook.com κατά το χρόνο διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή για φόρμες που απωλέσθησαν ή έφεραν λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες όρους θα τεθούν εκτός κληρώσεως.

8. Εμπορικά Σήματα / Πνευματική Ιδιοκτησία της Διοργανώτριας

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Ομίλου της Διοργανώτριας.

9. Προσωπικά Δεδομένα

Η Διοργανώτρια θα κρατήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια ή μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει (ο «Εκτελών την Επεξεργασία») προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων, με σκοπό τη διενέργεια του Διαγωνισμού και τη μελλοντική απευθείας εμπορική προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών της. Η Samsung δύναται να διαβιβάζει τα δεδομένα σε εταιρείες του ομίλου Samsung.

Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τη Διοργανώτρια και τον Εκτελούντα την Επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με το ν. 2472/1997 (όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει) και την πολιτική απορρήτου διαδικτυακού τόπου της Διοργανώτριας, το κείμενο της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.samsung.com/gr/info/privacy.html.

Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα δικαιώματα που προέρχονται από τον ως άνω νόμο και ιδίως τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντιρρήσεως). Για τυχόν άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων από τους συμμετέχοντες, οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2130163800.

10. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Μεταβιβάζουν οριστικά, ανέκκλητα και ατελώς στη Διοργανώτρια απεριόριστα, παγκοσμίως και εις το διηνεκές, το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί του οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών, ηχητικών παραστάσεων, βίντεο και λοιπών πνευματικών έργων που τυχόν προκύψουν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και της συμμετοχής τους σε αυτόν (εφεξής τα «Έργα) χωρίς χρονικό, γεωγραφικό ή άλλο περιορισμό, προκειμένου η Διοργανώτρια να καθίσταται αποκλειστική δικαιούχος των Έργων και να έχει το δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής εκμετάλλευσης αυτών, καθώς και το δικαίωμα παραχώρησης αυτών σε οποιονδήποτε τρίτο, σχετικά με τη χρήση και εκμετάλλευση αυτών, με οποιοδήποτε μέσο και μορφή, είτε χρησιμοποιείται σήμερα, είτε επινοηθεί στο μέλλον, για ολόκληρη την περίοδο προστασίας των δικαιωμάτων αυτών, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε τυχόν παρατάσεων και ανανεώσεών αυτής και, εν συνεχεία, εφόσον είναι δυνατόν, στο διηνεκές.

Η δια των παρόντων Όρων συμφωνημένη μεταβίβαση λαμβάνει χώρα χωρίς ο συμμετέχων να δικαιούται οποιαδήποτε αμοιβή, η δε παραχωρούμενη δια των παρόντων όρων συναίνεση κάθε συμμετέχοντος στην άσκηση από τη Διοργανώτρια των δικαιωμάτων που της παραχωρούνται ανωτέρω, αποτελεί νόμιμο τρόπο άσκησης του ηθικού δικαιώματος, ο οποίος είναι δεσμευτικός για τον συμμετέχοντα σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Νόμου περί Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993).

Κάθε συμμετέχων δηλώνει επίσης ότι τα Έργα που υποβάλει ή/και χρησιμοποιεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι ελεύθερα παντός δικαιώματος τρίτου ή ότι έχει λάβει τη σχετική συναίνεση αυτού και δεν προσβάλλει ουδέν δικαίωμα τρίτου, σε περίπτωση δε κατά την οποία οποιοσδήποτε τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας, ισχυριζόμενος ότι τα Έργα που υποβάλει ή/και χρησιμοποιεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ο συμμετέχων και η εκμετάλλευση των, δυνάμει των ανωτέρω, παραχωρηθέντων δικαιωμάτων στη Διοργανώτρια, θίγει οποιασδήποτε φύσεως δικαιώματά του, ο συμμετέχων θα παρέμβει υπέρ της Διοργανώτριας, με δική του δαπάνη, αναλαμβάνοντας και την υποχρέωση όπως αποζημιώσει τη Διοργανώτρια για οποιοδήποτε ποσό υποχρεωθεί η τελευταία να καταβάλλει σε τρίτους λόγω προσβολής πνευματικών ή άλλων συναφών δικαιωμάτων καθώς και για οποιαδήποτε ζημία υποστεί η Διοργανώτρια εκ της ως άνω αιτίας.

Επιπλέον, έκαστος συμμετέχων αναλαμβάνει ρητά την υποχρέωση να προβεί, μετά από αίτημα της Διοργανώτριας και με έξοδά του, σε όλες τις επιπρόσθετες ενέργειες και πράξεις που τυχόν θα απαιτηθούν για την υλοποίηση των παρόντων Όρων και θα υπογράψει όλες τις αντίστοιχες πράξεις και τα έγγραφα, τα οποία μπορεί να απαιτηθούν, εύλογα, από τη Διοργανώτρια, με σκοπό την παραχώρηση σε αυτή των δικαιωμάτων που απορρέουν από τα Έργα, καθώς και για την προστασία και επιβολή αυτών των δικαιωμάτων.

11. Επίλυση Διαφορών

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής θα επιλύεται καταρχήν φιλικά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

12. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2130163800, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 09:00πμ έως τις 17:00μμ.

13. Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Αθηνών κας Μαρίνας Σταυριανού (οδός Θεμιστοκλέους αριθμός 23-25, Αθήνα Τ.Κ. 10677, τηλέφωνο 210 3817009). Οποιοσδήποτε επιθυμεί δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων, όπως αυτοί κατατέθηκαν στην ανωτέρω Συμβολαιογράφο.

ΔΕΧΟΜΑΙ
Για το σκοπό της διενέργειας του διαγωνισμού και της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της η Samsung συλλέγει τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 11, 12 και 13 του Ν.2472/1997 (δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Samsung στο τηλέφωνο 2130163800. Η Samsung δύναται να διαβιβάζει τα δεδομένα σε εταιρείες του ομίλου Samsung. Πολιτική απορρήτου διαθέσιμη στη σελίδα
http://www.samsung.com/us/common/privacy.html
ΔΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
Η συμμετοχή σου υποβλήθηκε επιτυχώς.
Σύντομα θα μάθεις αν είσαι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε τη νέα κυρτή οθόνη Samsung για να βλέπει... σαν άνθρωπος!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ